Hz. Muhammed: Allah’ın Elçisi TV’de ilk kez Salı 21.00’de ATV’de!

Hz. Muhammed: Allah’ın Elçisi TV’de ilk kez Salı 21.00’de ATV’de!

  Haziran 19, 2019

  1.618 Okunma

İran filmi Hz. Muhammed: Allah'ın Elçisi (2015), TV'de ilk kez Salı 21.00'de ATV'de!

İslam’ın doğuşunu ve Hazreti Muhammed’in hayatını şimdiye dek görülmemiş bir bakış açısıyla beyaz perdeye yansıtan ‘Hz. Muhammed: Allah’ın Elçisi’ filmi TV'de ilk kez bu akşam Atv'de yayınlanacak.

Hz. Muhammed Allah'ın Elçisi Filmi ne zaman yayınlanacak Atv açıkladı. Film tv'de ilk kez yayınlanacağı için herkes konusunu ve oyuncularını merak ediyor. Ramazan ayı içerisinde bulunduğumuz şu günlerde Filmin yayın tarihi iple çekiliyor.

Atv ekranlarında Ramazan ayının gelmesi ile tanıtımlarına başladığı Hz. Muhammed: Allah'ın Elçisi filmi ne zaman yayınlanacak sorusu cevaplandı. Geçtiğimiz gün yayınlanan tanıtım fragmanında filmin 6 Hazian Salı günü Atv'de yayınlanacağı duyuruldu. Vizyona girdiği 2015 yılında birçok izlenme rekoru kıran filmde oyunculuklarda çok beğenilmişti. İçinde bulunduğumuz Mübarek Ramazan ayı dolayısı ile Film Televizyonlarda ilk kez yayınlanacak. Bu konuda Atv öncü kuruluş oldu ve filmin Türkiye yayın haklarını satın aldı. 

Film hakkında verilen bilgiler şöyle: Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in (s.a.a) 12 yaşına kadarki hayatını konu alıyor. Mekke'de Peygamberimizin doğumu ile film başlıyor. İran'da kurulan Mekke ve Medine bölgelerine benzer farklı platformlarda film çekilmiş. Filmin çekimleri 5 yıl sürerken set ekibinin toplanması ve organizasyonu ise 3 yılı almış. Film için ise toplamda 2 yıl araştırma yapıldığı konuşuluyor. Hz. Muhammed: Allah'ın Elçisi filmi için harcanan para ise 30 Milyon Dolar…

Tesnim Haber Ajansı

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.