İran ve Irak IŞİD konulu ortak film yapıyor

İran ve Irak IŞİD konulu ortak film yapıyor

  Temmuz 5, 2019

  324 Okunma

Irak Kültür, Turizm ve Tarihî Eserler Bakanı Abdulemir Hamdani, ülkesi İran ile birlikte tekfirci IŞİD terör örgütü ile mücadeleyi konu alan ortak bir film yapacaklarını açıkladı. Fars Haber Ajansı

Irak Kültür, Turizm ve Tarihî Eserler Bakanı Abdulemir Hamdani, İran İslam Cumhuriyeti’nin Irak’taki kültür ataşesi Hüccetülislam Gulam Rıza Ebuzeri ile görüştü.

Görüşmenin ardından bir bildiri yayımlayan Bakan Hamdani, tekfirci IŞİD terör örgütüne karşı savaş konulu İran ile ortaklaşa bir film yapacaklarını belirtti.

Bakan Hamdani ayrıca İran sineması birçok değerli esere imza attığını ve Hazreti Muhammed filmi ve diğer bazı eserleri Irak’da seyircileri ile buluştuğunu ifade etti.

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.