İranlı yönetmen Mecidi’nin son filmi yakında beyaz perdede

İranlı yönetmen Mecidi’nin son filmi yakında beyaz perdede

  Haziran 19, 2019

  881 Okunma

İranlı ünlü yönetmen Mecid Mecidi'nin yaptığı son filmi "Bulutların Ötesinde"nin montaj aşamasına geldiği açıklandı.

Mehr Haber Ajansı'nın bildirdiğine göre Hz. Muhammed: Allah'ın Elçisi filmini beyaz perdeye taşıyan usta yönetmen Mecid Mecidi’nin yaptığı son filmi “Bulutların Ötesinde”nin çekiminin bitmesiyle montaj aşamasına geldi.

Mecidi’nin senaryosunu Mehran Kaşani ile birlikte yazdığı söz konusu filmin tamamen Hindistan’ın “Mumbai” kentinde çekildiği ve Hint aktörlerin filmde rol aldığı öğrenildi.

“Malavika Mohanan” ile “Ishaan Khataar”ın başrollerinde yer aldığı “Bulutların Ötesinde” isimli filmin müziğini ünlü besteci A.R. Rahman’nın yaptığı açıklandı.

Edinilen bigilere göre, bir kız ve erkek kardeşin ilişkisini ele alan film önümüzdeki Uluslararası Venedik Film Festivali’ne katılacak.

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.