İzleyemeyenler İçin Bir Fırsat Daha!…

İzleyemeyenler İçin Bir Fırsat Daha!…

  Haziran 19, 2019

  1.349 Okunma

Hazreti Muhammed (s.a.a) (2015) filmini izleyemeyenler için bir fırsat daha!

İstanbul Zeytinburnu Kültür Sanat Merkezi 13-19 Ocak 2017 tarihleri arasında günde üç defa İran filmi, Hz Muhammed: Allah'ın Elçisi (2015) filmini gösterecek.

13 Ocak 2017 tarihinde başlayıp 19 Ocak 2017'de bitecek olan İran filmleri haftasında Zeytinburnu Kültür Sanat Merkezinde, saat 13:00, 16:00 ve 19:00 şeklinde olmak üzere günde üç defa, Hz Muhammed filmini gösterecek.

Filmin özeti: Ebrehe'nin fillerden oluşan ordusuyla Mekke'ye yönelişi sebebiyle tedirgin olan Mekke halkı çaresizdir. Hz Muhammed'e hamile olan Hz Amine geri kalan Mekke halkı gibi kaçıp dağlara saklanamaz. Ebrehe, kimselerin olmadığı şehri kolayca ele geçirebileceğini düşünür ancak filler Kabe'ye doğru ilerleyemez. Ardından milyonlarca ebabil kuşu, Ebrehe'nin fillerden oluşan ordusunu taş yağmuruna tutarak yok ederler.

Dünyaca ünlü usta yönetmen Mecid Mecidi'nin yönettiği film, Peygamber-i Ekrem Hz Muhammed (asm) hakkında İran İslam Cumhuriyeti'nin yapacağı üç filmin ilkidir ve Hazreti Muhammed'in (saa) çocukluğunu konu alıyor.

Kültür Beşiği

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.