Kaçıranlar için Hz Muhammed filmi tekrar ekrana geliyor

Kaçıranlar için Hz Muhammed filmi tekrar ekrana geliyor

  Haziran 19, 2019

  825 Okunma

İran yapımı Hazreti Muhammed filmi, kaçıranlar için tekrar ATV ekranlarına geliyor.

Peygamber Efendimiz'in doğumundan 13 yaşına kadar olan hayatını anlatan 'Hz Muhammed Allahın Elçisi' adlı İran filmi, geçenlerde milyonlarca vatandaşımızı ekrana kilitlemişti. 40 milyon dolarlık bütçeyle çekilen film, 100 program arasında en çok izlenen yapım oldu.

Filmin Türkiye haklarını satın alan ATV, kaçıranlar için Hazreti Muhammed filmini Ramazan ayında tekrar göstermeyi uygun buldu.

Hz. Muhammed: Allah'ın Elçisi [2015] filmi bugün (20 Haziran 2017 Salı) saat 21:00'da ATV ekranlarında seyircinin beğenisine sunulacak.

Hz Muhammed: Allah'ın Elçisi [2015], Peygamberimiz Hazreti Muhammet hakkında çekilecek İran yapımı film serisinin ilkidir ve Hazreti Muhammed'in çocukluğunu konu alıyor. Önümüzdeki senelerde çekilmesi planlanan diğer iki film de Hazreti Muhammed'in gençliğini ve risaletini konu alacak.

Yeni Kaynak

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.