Mecid Mecidi: Filmim Türkiye’de yoğun ilgi topladı

Mecid Mecidi: Filmim Türkiye’de yoğun ilgi topladı

  Haziran 19, 2019

  1.143 Okunma

İranlı yönetmen Mecid Mecidi, son filminin tüm kundaklamalara rağmen gösterime giren ülkelerde geniş çapta izlendiğini belirtti.

İranlı yönetmen Mecid Mecidi, son filminin tüm kundaklamalara rağmen gösterime giren ülkelerde geniş çapta izlendiğini belirtti.

Peygamber Efendimizin (s.a.a) uğruna bu yılın ikincisi düzenlenen “Salavat Meşki” isimli festivali yürütmekte olan İranlı yönetmen Mecid Mecidi, son filmi 'Hz. Muhammed: Allah'ın Elçisi' filminin İran dışında da gösterime girmesiyle ilgili, “Ara sıra filmin gösterimini tamamen engelleyen bazı aşırıcı ve Selefi grupların yaptığı sabotajlar ve kundaklamalara rağmen bu film birçok ülkede geniş çapta gösterime girdi” açıklamalarında bulundu.

Mecidi sözlerine şunları ekledi: Bazı güçlerin fetvalarına rağmen ‘Hz. Muhammed: Allah’ın Elçisi’ filmi Türkiye’de yoğun bir ilgi topladı. İslam’ın Rusya’ya giriş kapısı sayılan Dağıstan’da şu anda geniş çapta izlenen filmimiz, Azerbaycan Cumhuriyeti ve Çeçenistan’a yolculuk yapacak ve gelecek haftalarda bu ülkelerde de ekrana girecek.

İranlı yönetmen, konuşmalarının sonunda  ‘Hz. Muhammed: Allah’ın Elçisi’ filminin Irak sinemalarındaki sorunlara rağmen Bağdat’ta başlatıldığını bildirerek, bazı Arap ve Asya ülkelerinde de filmin gösterime girmesi için müzakerelerin başlatıldığını belirtti.

Mehr News

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.