Mecid Mecidi’nin yeni filmi Hindistan’da çekilecek

Mecid Mecidi’nin yeni filmi Hindistan’da çekilecek

  Haziran 19, 2019

  1.055 Okunma

İranlı yönetmen, yapımcı ve senarist Mecid Mecidi, yeni filminin ismini açıklayarak, “Altın Ocağı” adlı yeni filminin çekimlerini yakında Hindistan’da başlayacağını duyurdu.

İranlı yönetmen, yapımcı ve senarist Mecid Mecidi, yeni filmine ilişkin yaptığı açıklamada, “Altın Ocağı” adlı yeni filminin çekimlerini yakında Hindistan’da başlayacağını bildirdi.

Hazreti Muhammet filminin ardından Hindistan'da Bulutların Ötesi filmini çekmişti. Bu ülkede edindiği tecrübeler sebebiyle yönetmen bir film ile yetinmiyor. Hindistan'daki ikinci filmi “Altın Ocağı”nı çekecek.

Bu film hakkında yönetmen Mecidi, “Hindistan’ın ortamı ve ordaki insan ile doğa arasında kurulan olağanüstü bağlantılardan etkilendiğim için yeni filmimi de bu ülkede yapmaya karar verdim” ifadesini kullandı.

“Bu ülkede yaşayan insanlar sihirli ruha inanmakta ve tüm zorluklara rağmen hayatta kalmak için inanılmaz bir mücadele sergiliyorlar ve yaşam umutları oldukça fazla” diyen Mecid Mecidi, bunların yeni filmine ilham kaynağı olduğunu söyledi.

Sinemacı Mecidi, yeni filminin oyuncu kadrosunun daha belirlenmediğini ifade ederek, “Hindistan'ın söyleyecek çok öyküleri var, kültürel çeşitliliği ve farklı etniklerden oluşan insanlar bu hikayelerin kaynağı” şeklinde konuştu.

Mehr Haber Ajansı

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.