Muhammed Resulullah (s.a.a) filmi yakında Türkiye’de

Muhammed Resulullah (s.a.a) filmi yakında Türkiye’de

  Haziran 19, 2019

  1.818 Okunma

İranlı yönetmen Mecid Mecidi'nin çektiği Muhammed Resulullah (s.a.a) filmi yakında Türkiye'de.

İranlı yönetmen Mecid Mecidi’nin yaptığı Muhammed Resulullah (s.a.a) filmi, 28 Ekim'de Türkiye'de gösterime girecek.

Ünlü İranlı yönetmen Mecid Mecidi’nin yönetmenliğini yaptığı Muhammed Resulallah (s.a.a) filmi 28 Ekim'de Türkiye'nin 300 sinema salonunda vizyona girecek.

Türkçe dublajlı ve Farsça altyazılı olarak sinema salonlarında gösterime girecek olan filmin dublajını Şantiye Film şirketi yapmıştır. Bu film şirketi aynı zamanda Türkiye genelinde filmin dağıtımcılığını yapacaktır.

Türkiye Diyanet İşleri Başkanlığı'nın İslam bilimci, araştırmacı ve tarihçileri Muhammed Resulallah (s.a.a) filmini onayladıktan sonra Türkiye'de vizyona girmesine izin verildi.

Bu filmde İslam Peygamberi'nin hayatı doğumundan çocukluk çağının en önemli olayları örneğin annesi Amine’nin ölümü, Şam'a sehayati işlenmiştir. Çekimi 7 yıl süren filmin senaryosunu Mecit Mecidi ve Kambuziya Pertevi yazmıştır.

Mehr News

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.