Müslüman film yapımcısından üçüncü bir dizi yolda

Müslüman film yapımcısından üçüncü bir dizi yolda

  Temmuz 23, 2019

  809 Okunma

İslami televizyon dizileri ile bilinen İranlı film yapımcısı Hamit Anka üçüncü bir dizi projesine başladı. Yeni Kaynak

Gökyüzü Merdiveni ve Leyla’nın Yalnızlığı gibi birçok İslami film ve dizinin senaryosunu yazıp سریال پدر (Baba) ve تنهایی لیلا (Leylanın Yalnızlığı) gibi IRIB TV dizilerinin yapımcılığını üstlenmiş efsane isim Hamit Anka’nın yeni bir dizi ile geleceği duyuruldu.

iFilm TV’nin bildirdiğine göre IRIB (İran Devlet Televizyonları) müdürü Muhammed Rıza Caferi-Cilve “Anka’nın üçüncü dizisi yapım aşamasında şu an. Yapımcının Leyla’nın Yalnızlığı ile başlayıp Baba ile devam eden İslami televizyon dizisi serüveni başka bir dizi ile devam edecek.” şeklinde yeni dizinin müjdesini verirken “Yapımcının önceki eserlerinde olduğu gibi bunda da başarılı olmasını temenni ediyorum.” şeklinde iyi dileklerini sundu.

Caferi; yeni IRIB dizisinin Baba dizisinin ikinci sezonu olmayacağını, ayrı bir dizi olacağını da ekledi.

Yeni Kaynak

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
  1. avatar
      61komurcu Temmuz 23, 2019 21:47:39

    Pedar dizisi yakında mihrap tv de olucak zaten. Devamı mı olucak diye çok konuşuluyordu . Senaryo farklıymış demek ki

Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.