Ferhadi’nin eseri Antalya Film Festivali’nin açılış töreninde

Ferhadi’nin eseri Antalya Film Festivali’nin açılış töreninde

  Haziran 19, 2019

  529 Okunma

Yönetmenliğini Asghar Farhadi'nin üstlendiği "Everybody Knows" adlı film, Uluslararası Antalya Film Festivali’nin açılış filmi olarak seçildi.

Önümüzdeki 21 Ekim’de düzenlenecek olan 55. Uluslararası Antalya Film Festivali’nin açılış filmi belli oldu. Oscar ödüllü İranlı yönetmen Asğar Ferhadi’nin yeni filmi “Everybody Knows” festivali açan film olacak.

Psikolojik gerilim filmi “Everybody Knows”un oyuncu kadrosunda; “Vicky Cristina Barcelona” ile Oscar kazanan Penélope Cruz, “No Country for Old Men”in Oscar ödüllü kötüsü Javier Bardem, 2014 yapımı “Asabiyim Ben” ile tanıdığımız Ricardo Darín, Bárbara Lennie, Carla Campra ve Inma Cuesta gibi isimler yer alıyor.

55. Uluslararası Antalya Film Festivali 21-28 Ekim tarihleri arasında, dünyanın her yerinden sinemaseverleri ağırlayacak.

Antalya Film Festivali, 2015’ten önceki adıyla Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali, 1964 yılından bu yana Antalya’da düzenlenen Türkiye’nin en önemli film festivalidir.

Fransa, Belçika ve İsviçre’de vizyona giren “Everybody Knows”un yakında Arjantin, İspanya, Almanya ve Almanya’daki sinema salonlarında da gösterileceği belirtildi.

Mehr Haber Ajansı

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.