Hazreti Muhammed filmi 6 Haziran’da Televizyonda

Hazreti Muhammed filmi 6 Haziran’da Televizyonda

  Haziran 19, 2019

  1.422 Okunma

İslami İran yapımı Hz. Muhammed: Allah'ın Elçisi (2015) filmi, iki yıl gecikmeden sonra televizyonda yayımlanacak.

İran filmi Hz. Muhammed: Allah'ın Elçisi (2015), iki yıl gecikmeden sonra ilk defa Türkiye televizyonlarında gösterilecek.

İslam'ın doğuşunu ve Hazreti Muhammed'in hayatını şimdiye dek görülmemiş bir bakış açısıyla beyaz perdeye yansıtan ‘Hz. Muhammed: Allah'ın Elçisi' filmi TV'de ilk kez mübarek Ramazan ayında ATV'de yayımlanacak.

İranlı yönetmen Mecid Mecidi'nin eseri, Hz Muhammed: Allah'ın Elçisi filmi Peygamber efendimizi anlatacak üç filmin ilki olup, Hazretin çocukluğunu konu alıyor. Sonra çekilecek iki fim ise yetişkinlik ve risalet dönemlerini konu alacak.

Hazreti Muhammed filmi 6 Haziran Salı günü saat 20:45'te ATV kanalında gösterilecek. Film daha önce Türkiye sinemalarında gösterime girmiş ve Box Office verilerine göre 452.066 vatandaşımız tarafından izlenmişti.

Yeni Kaynak

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.