İran ile Rusya’dan ortak dizi projesi

İran ile Rusya’dan ortak dizi projesi

  Mart 2, 2023

  59 Okunma

Mehr Haber Ajansı'nın bildirdiğine göre İslam Cumhuriyeti'nin Rusya Federasyonu Kültür Ataşesi Mesud Ahmedvend, İran ile Rusya'nın yakın gelecekte ortak dizi projesi başlatacağını duyurdu.

Konuya dair açıklamada bulunan Ahmedvend, “Bu projenin hayata geçirilmesiyle birlikte, iki ülke arasındaki kültürel ilişkilerde yeni bir sayfa açılacak.” dedi.

İranlı yetkili, bu tür projelerin İran halkının Batı medyası olmadan Rus halkıyla tanışmasına katkı sağlayacağını kaydetti.

Rus yönetmen Igor Tolstunov, ortak dizi projesi hakkında, “Dizimizin 10 bölümünü İranlı sinemacıların sanatsal ve teknik yardımıyla İran’da yapmak istiyoruz.” diye konuştu.

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.