İran’ın Yelda’sı Estonya’daki uluslararası iki festivale katılacak

İran’ın Yelda’sı Estonya’daki uluslararası iki festivale katılacak

  Ağustos 11, 2020

  182 Okunma

Yönetmenliğini Mesut Bahşi üstlenen ‘Yelda’ adlı film, Estonya'da düzenlenecek olan uluslararası iki film festivalinde gösterilecek.

Mehr Haber Ajansının bildirdiğine göre İranlı sinemacı Mesut Bahşi’nin yazıp yönettiği ‘Yelda’ adlı film her yıl yazın ve sonbaharda Estonya’da düzenlenecek olan Uluslararası Tallin Film Festivali’nde sinemaseverlerle buluşacak.

Her yıl yaz mevsiminde düzenlenen Uluslararası Tallin Film Festivali bu sene 10-15 Ağustos 2020 tarihleri arasında yapılacak.

Uluslararası Tallin Siyah Geceler Film Festivali de önümüzdeki Ekim ayında düzenlenecek.

‘Yelda’ daha önce Uluslararası Berlin Film Festivali’nde en iyi film ödülünü kazanırken Amerikan Sundance Film Festivali’nde de jüri özel ödülüne layık görülmüştü.

Mehr Haber Ajansı

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.