‘Hz. Muhammed (s.a.v): Allah’ın Elçisi’ filmi yarın Türkiye’de vizyona giriyor

‘Hz. Muhammed (s.a.v): Allah’ın Elçisi’ filmi yarın Türkiye’de vizyona giriyor

  Haziran 19, 2019

  986 Okunma

'Hz. Muhammed (s.a.v): Allah'ın Elçisi' filmi yarın Türkiye'de vizyona giriyor

Yönetmenliğini Mecit Mecidi’nin yaptığı 'Hz. Muhammed (s.a.v): Allah'ın Elçisi' adlı İran filmi 28 Ekim’den itibaren Türkiye’de vizyona giriyor.

'Hz. Muhammed (s.a.v): Allah'ın Elçisi' filmi, Türkçe dublaj ve alt yazılı olarak ekranlara gelecek.

'Hz. Muhammed (s.a.v): Allah'ın Elçisi' filmi; Türkiye Diyanet İşleri, tarih ve İslam Tarihi araştırmacılarının incelemesi ve değerlendirmesinden sonra Türk izleyicilere sunuluyor.

Filmin senaryosu Mecit Mecidi ve Kambuz Pertuyi tarafından yazılmış ve çekimleri 7 yıl sürmüştür.

'Hz. Muhammed (s.a.v): Allah'ın Elçisi' filmi, Hazreti Muhammed’in (s.a.v) çocukluk dönemlerini anlatmaktadır. Bu filim ilk kez 2015 yılı Fecr Filim Festivalinde gösterime girmiştir. Bu film birbirinden bağımsız olarak üç aşamada ele alınmış ve Peygamber’in (s.a.v) hayatının çeşitli dönemlerine değinilmiştir. İlk filim, cahiliyet dönemi, o dönemim sosyal şartları ve Peygamberin (s.a.v) doğumu ile başlamakta ve Peygamber’in (s.a.v) 12 yaşıyla da son bulmaktadır.

Aynı zamanda Filmin çekimleri, jenerik ve müzikleri de Oscar ödülü almış sanatçılar tarafından gerçekleşmiştir.

Tesnim Haber Ajansı

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.